De ce să studiez aici

Admiterea la facultatea de arhitectură USH

Programe de studii universitare de licență

▸ Înființată în 1996, acreditată în 2006 și 2012, membră a EAAE din 2009, FACULTATEA DE ARHITECTURĂ a Universității Spiru Haret este singura facultate de arhitectură privată din România.
▸ Facultatea oferă cunoștințe generale și specializate de arhitectură, urbanism, regenerare urbană și conservare a patrimoniului, pregătind studenții pentru o gamă largă de activități profesionale. Unul din marile avantaje ale Facultății este diversitatea și calitatea practicilor profesionale.

Program de studiu:

    • - Arhitectură
    • - Arhitectură cu predare în limba engleză
  • Durata Studiilor: 6 ani
  • Forma de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF)
  • Număr de locuri: 90 locuri – IF / 50 locuri – engleză, IF

▸ Obiectivul principal al Facultăţii de Arhitectură este de a forma specialişti apţi de a răspunde comenzii sociale în domeniile arhitecturii, arhitecturii de interior, urbanismului, restaurării monumentelor, regenerării urbane și conservării patrimoniului, conform exigenţelor calitative contemporane. Facultatea de Arhitectură are în vedere promovarea creativităţii, derularea strategiilor de educaţie continuă, precum şi stimularea cercetării ştiinţifice în acest domeniu. Unul din marile avantaje ale facultății este diversitatea și calitatea practicilor profesionale.
▸ Facultatea de Arhitectură a Universităţii Spiru Haret este singura instituţie de învăţământ superior particular de arhitectură din România, membră a European Association for Architectural Education.

Oportunităţi de carieră:

▸ Odată cu absolvirea specializării Arhitectură se asigură dobândirea de cunoştinţe fundamentale şi specializate în domeniul arhitecturii, care permit absolvenţilor să lucreze în calitate de: Arhitect, Arhitect în urbanistică şi amenajarea teritoriului, Arhitect clădiri, Arhitect urbanism, peisagistică şi amenajarea teritoriului, Arhitect restaurări, Consilier arhitect, Expert arhitect, Inspector de specialitate arhitect, Referent de specialitate arhitect, Proiectant arhitect, Urbanist, Specialist documentaţie studii, Metodist, Responsabil afacere, Manager de clădire, Cercetător în arhitectură sau Asistent de cercetare în arhitectură.

Adresa:

Date de contact:

  • ☎ : 021 455 10 93
  • ✉ : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Preinscriere

Proba practica